P1090167.jpg

Over ons en contact

Doe mee zodat we samen nog meer meisjes de magie van techniek laten beleven!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 
 

Ik studeerde Industrieel Ontwerpen & Strategic Product Design aan de TU Delft en werkte daarna bij Accenture. You are my Sunshine is gestart vanuit mijn ambitie om producten te ontwikkelen om meisjes de magie van techniek te laten beleven. Ik geloof dat het belangrijker dan ooit is dat meisjes op jonge leeftijd laagdrempelig betoverd raken door concepten uit de techniek en technologie, zodat meer vrouwen een centrale rol krijgen in de technologische revolutie. 

Volgens het World Economic Forum zijn de cruciale skills voor de toekomst Complex problem solving, Critical thinking & Creativity. ​Ik zie als vader van twee geweldige dochters elke dag het bewijs dat meisjes hier van nature heel erg goed in zijn, maar ervaar ook dat het aanbod om hen hierin te stimuleren beperkt is, en dat wil ik veranderen! Wil je meer weten over wat ik doe, of heb je een idee dat je met me wil delen? Ik hoor graag van je! 

Bas Spikman | Founder & CEO You are my Sunshine

 

Raad van Advies 

 

Mijn naam is Elsebep Detmers. Ik ben in 1955 geboren in Nijmegen als oudste in een gezin met vier kinderen.

Mijn vader was werkzaam in een cafetaria en mijn moeder was huisvrouw. Het lag, gezien mijn afkomst, niet in de lijn der verwachtingen dat ik zou gaan studeren en zeker niet in die tijd. Hoe is het dan toch zo gekomen?


We waren van Nijmegen verhuisd naar Bemmel. In de zesde klas van de lagere school (zo heette dat toen) leek ik voorbestemd naar de MAVO te gaan. Dat was al een hele stap met twee ouders die door de oorlog alleen de lagere school hadden doorlopen. Maar het hoofd van de school, zuster Michaël, dacht daar anders over. Ze zei tegen mijn ouders: dit kind kan meer. Daardoor kwam ik uiteindelijk op het gymnasium in Nijmegen terecht. Ik vond het geweldig dat ik de kans kreeg om zoveel te leren en heb daar een fantastische tijd gehad. 


Na het gymnasium ben ik orthopedagogiek gaan studeren. Inmiddels had ik mijn man al leren kennen op een van de vele feestjes die ik bezocht en toen ik 22 jaar oud was zijn we getrouwd. Na mijn stage op een Medisch Kleuterdagverblijf in Arnhem werd me gevraagd of ik daar wilde komen werken. Dat vond ik fantastisch en ik werk er nu al 39 jaar met veel plezier. 


Het is duidelijk dat ik behoorlijk honkvast ben. Toch is er in die 39 jaar veel veranderd. De organisatie heet na drie eerdere fusies nu Entrealindenhout en ook mijn werkzaamheden zijn in die jaren heel erg veranderd. Van speltherapeut via behandelcoördinator naar gedragswetenschapper.

Mijn man en ik hebben twee prachtige dochters gekregen en zijn inmiddels trotse opa en oma van vier kleinkinderen, een meisje en drie jongens. We genieten daar enorm van! Op mijn werk en privé ben ik altijd bezig geweest met de ontwikkeling van kinderen. Het is steeds een groot streven van mij geweest om kinderen optimale mogelijkheden te bieden om zich te ontwikkelen. Elk kind heeft daar recht op, maar het is niet voor elk kind vanzelfsprekend. 

Ik vond het een eer dat Bas mij gevraagd heeft om als lid van zijn Raad van Advies dit proces te volgen. Hopelijk lukt het mij om een bijdrage aan dit mooie proces te leveren!

Elsebep Detmers | Orthopedagoog en gedragswetenschapper

Innovatiepanel You are my Sunshine

Eline
Avy
Sarah
Haley
 

Kom je ons team versterken?

 

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures

Maar bij interesse kijken we graag samen met jou hoe we jouw talenten kunnen inzetten om samen onze missie waar te maken! Stuur een mail naar contact@youaremysunshine.nl

P1060307.jpg

We horen graag van je!

Tel.: +31 (0) 634828548

 

©2020 You are my Sunshine All rights reserved | kvk 65974840

  • Facebook
  • LinkedIn