Neem contact met ons op!

+31 6 34828548

Veelgestelde vragen

Vragen over onze producten

Waarom is You are my Sunshine opgericht?


Wij vinden het belangrijk dat meisjes vanaf jonge leeftijd al te maken krijgen met de magie van techniek. Dat komt omdat de arbeidsmarkt zich supersnel ontwikkelt. Volgens Krischner krijgen tweederde van de kinderen later een baan die wij nu nog niet kennen. Als meisjes vanaf jonge leeftijd al de magie ervaren van techniek, spelen zij later een centrale rol in de technologische revolutie.
In welke opzichten houden jullie rekening met de toekomst?


Wij proberen met onze producten de meisjes voor te bereiden op hun toekomst! Maar wij proberen ook alles zo duurzaam mogelijk te doen. Zo is het spel ‘Izzy viert feest’ volledig zero waste!
Wie is jullie doelgroep?


Met onze producten richten wij ons op ouders / grootouders / oppas / familie / verzorgers van meisjes van 4 t/m 8 jaar oud. Al onze producten zijn ontworpen om samen spelenderwijs te ontdekken en beleven.
Waarom spelen de karakters zo’n grote rol?


Als je denkt aan techniek, denk je ingewikkeld. Dat valt dus heel erg mee. Door karakters in te zetten met verschillende krachten en specifieke doelen, wordt techniek voor de meisjes een stuk leuker en makkelijker te volgen!
Wanneer kan ik het spel ‘Izzy viert feest’ bestellen?


Izzy viert feest kan je al sinds 26 november 2020 bestellen.
Wanneer kan ik het spel ‘Mae’s magische kasteel’ bestellen?


Je kan nu al een pre-order plaatsen voor Mae’s magische kasteel! In de zomer 2021 komt het jouw kant op!
Wanneer kan ik een boek bestellen uit de boekenreeks ‘Superheld Haley’?


De boekenreeks van Superheld Haley staat gepland voor 2021.
Waarom zou ik Izzy viert feest nog meer bestellen?


De opbrengst uit de verkoop van het spel 'Izzy viert feest' wordt ingezet om de avonturenpakketten van Magische Mae en kinderboeken over Superheld Haley tot leven te brengen. Met jouw bestelling betover je dus niet alleen de ontvanger van Izzy viert feest, maar help je de magie van techniek verspreiden naar alle meisjes! Alvast bedankt!
Hoe lang heb ik garantie op de producten van You are my Sunshine?


Wij maken gebruik van verbruiksartikelen in onze producten. Hier kunnen we helaas geen garantie op geven.

Vragen over je bestelling

Het lukt mij niet om een bestelling te plaatsen.


Het kan zijn dat je browser te oud is om een bestelling te plaatsen, vooral in Safari (van Apple) komt het regelmatig voor dat bestellingen niet geplaatst kunnen worden. Update hiervoor je browser of probeer het via een andere browser, zoals Google Chrome of Firefox. Mocht je alsnog problemen ervaren met het plaatsen van een bestelling, neem dan contact met ons op.
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?


Na het plaatsen van je bestelling gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om je bestelling te verwerken en jouw kant op te sturen. Wij streven ernaar om je bestelling binnen twee werkdagen te verzenden.
Ik heb en pre-order geplaatst, wat nu?


Bij het plaatsen van een pre-order duurt het langer voordat je bestelling geleverd wordt. In het geval van het spel Uitvinder Izzy viert feest, wordt deze na 26 november verstuurd. Retourneren en annulering werkt hetzelfde als bij een reguliere bestelling.
Kan ik het product ook retourneren? En hoe werkt dat?


Je bestelling kan je alleen retourneren mits deze nog in originele staat verkeerd. Je retour meld je aan door ons een mail te sturen. Dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om de retour verder in behandeling nemen.
Ik heb een beschadigd artikel, wat nu?


Als je pakketje is beschadigd neem dan direct contact met ons op! Als je contact met ons opneemt nadat je het pakketje al zeven dagen of langer in huis hebt, kunnen wij helaas niks meer voor je betekenen.
Ik heb zelf mijn product beschadigd, wat nu?


Neem contact met ons op en vertel wat er beschadigd is en hoe dat komt. Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.
Op welke momenten zal mijn artikel bezorgd gaan worden?


Het pakket wordt bezorgd door DPD. De pakketbezorgers van DPD bezorgen in Nederland van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Vragen over je betaling

Wat zijn de verzendkosten?


De kosten van verzending van onze producten zitten al in de prijs verwerkt. ‘Uitvinder Izzy viert feest’ past namelijk door de brievenbus, en ‘Prinses Mae's Magische Kasteel’ komt met de reguliere pakketbezorging naar je toe en zal niet door je brievenbus passen.
Welke manieren zijn er om te betalen?


Betalen kan op dit moment alleen via iDeal. Met iDeal betaal je direct voor je bestelling via online bankieren.
Hoe werkt iDeal?


Je betaalt in een paar stappen: 1. Selecteer iDeal als betaalwijze tijdens het afrekenen; 2. Selecteer je bank in de lijst; 3. Je wordt doorgestuurd naar online bankieren van je bank waar je inlogt zoals je gewend bent; 4. Bevestig je betaling. Omdat je betalingsgegevens al zijn ingevoerd, hoef je ze niet in te vullen; 5. Je bank toont direct een betalingsbevestiging; Je aankoop en betaling zijn voltooid!
Waarom werkt mijn kortingscode niet?


Mocht je van ons een persoonlijke kortingscode hebben ontvangen, dan kan je deze invullen in je winkelmandje voordat je gaat afrekenen bij ‘promotiecode’. Het kan zijn dat de code niet werkt omdat deze verlopen is. Neem voor vragen over jouw persoonlijke kortingscode contact met ons op.

Vragen over je retourzending

Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe doe ik dat?


Je bestelling kan je binnen 14 dagen retour sturen mits deze nog in originele staat verkeert. Ook moet je bestelling retour gestuurd worden in een afgesloten doos. Je retour meld je aan via de mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Wat is de status van mijn retourzending?


Bij het verzenden van jouw retourzending bij het dichtstbijzijnde PostNL punt, ontvang je een eigen track and trace code. Met deze code kan je de status van je retourzending bekijken.
Wanneer wordt mijn geld teruggestort?


Wij streven ernaar om het bedrag binnen 14 werkdagen terug te boeken op jouw rekening.

©2020 You are my Sunshine All rights reserved | kvk 65974840

  • Facebook
  • LinkedIn