Niet de middelen als school, wel behoefte aan mooi materiaal?

Ook dan zijn we er voor je!

Wetenschap & techniek is vanaf 2020 een verplicht vak op basisscholen. Nu is wetenschap & techniekles bij uitstek een les dat pas tot zijn recht komt als de kinderen echt mogen experimenten, onderzoeken, gekke dingen mogen bedenken en die ook nog eens uitvoeren!


Wij snappen dat jouw tijd en aandacht al schaars is als leerkracht. En dat je het liefst zoveel mogelijk van je energie wil besteden aan de kinderen. ​En wij snappen dat het voor de kinderen van jouw school net zo belangrijk is om goed wetenschap & techniekles te krijgen! 

Heb je als school niet de financiële middelen om de materialen aan te schaffen die je graag zou willen voor de kinderen? Vul dan ons contact formulier in, en wij zullen ons uiterste best doen om een sponsor te vinden zodat we jouw school voor 1 jaar kosteloos kunnen voorzien van onze RainbowBox. Samen maken we ons sterk voor de beste ontwikkeling van onze kinderen!  

 

Samen dit sprookje laten uitkomen?

Onze missie is helder en we voelen ons bijzonder dankbaar om hieraan bij te mogen dragen. Onze reis is in 2020 gestart en we zoeken partners om samen de wereld te veranderen voor alle powergirls!

Wij geloven in de magie van echte win-win's. De prinses die houdt van eenhoorns én gek is op technologie! Verwondering bij betoverende experimenten én ondertussen techniek leren. Op onderzoek uit én ondertussen geïnspireerd raken door een rolmodel. Daarom hebben we ook een echt win-win aanbod voor partnerships! Samen zorgen dat dit geen sprookje, maar de realiteit wordt?


You are my Sunshine is non-profit Social Entrepreneurship, wij waarderen daarom ook alle inbreng om de kosten zo laag mogelijk te houden, zo kunnen we zoveel mogelijk meisjes bereiken met betaalbare boxen en alles wat we overhouden inzetten om techniek en technologie ook toegankelijk te maken voor meisjes die helaas niet de (financiële) middelen hebben.

 

Gadgets are a Girl's best friend!

Help meisjes aan coole spullen!

De SunshineBox kent zit vol met betoverende experimenten & coole coding challenges.

Aangezien bijna alles om ons heen natuurkunde, scheikunde of biologie is, kunnen we heel veel spullen verwerken in onze boxen! Denk aan batterijen, rietjes, zout, zaadjes, bakjes, etc. Kijk vooral ook naar ons curriculum, en laat ons weten als je ons iets wilt toesturen!

Extra cool als je mogelijkheden ziet om (een deel) van onze verzending en/of printwerk te verzorgen, zodat we samen techniek & technologie ontsluiten voor zoveel mogelijk meisjes!

En ze leefden nog lang en gelukkig

Help ons organiseren en de magie te verspreiden!

Ons werk is nooit af en we kunnen alle hulp gebruiken die we kunnen krijgen. Een van de manieren waarop je ons kunt helpen, is met vrijwilligerswerk. We zitten in de fase waarin we duizend-en-een dingen te organiseren hebben, dus we kunnen je hulp goed gebruiken! 

Daarnaast help je ons onze missie te realiseren door onze boodschap te verspreiden zodat deze wordt gehoord en een verreikende, blijvende impact heeft. Samen bereiken we meer! Samen kunnen we de wereld veranderen voor onze powergirls!

 
IMG_6470.jpg

Contact

Wij horen graag van je!

Tel.: +31 (0) 634828548

 

©2020 door You are my Sunshine | kvk 65974840