Header izzy website_Tekengebied 1.png

Uitvinder Izzy creëert de coolste  innovaties

Stimuleer je dochter in haar talent voor creativiteit

 

Hoi, ik ben Izzy!

Ik zal me even aan je voorstellen. Ik ben 8 jaar oud, ik vind mezelf heel creatief en ik houd van de natuur. Waar ik echt niet van houd is afval! Daarom probeer ik zoveel mogelijk dingen te hergebruiken. 

Ik ben gek op nieuwe dingen ontdekken met mijn vriendinnen prinses Mae en superheld Haley. Prinses Mae woont in een echt prinsessenkasteel met haar ouders. Superheld Haley en ik komen daar vaak spelen en vieren daar de leukste feestjes!

izzy.jpg
 
Closeup homepage Izzy-2.png

Ik vier feest!

Omdat ik bijna jarig ben vier ik zelf een feestje. Ik heb de ballonnen, slingers en de feesthoedjes alvast gekocht. Maar ik ben de taart helemaal vergeten! De gasten staan al bijna voor de deur en het lukt me niet meer om de taart te halen. Wil jij ervoor zorgen dat de taart op tijd bij mij komt?

Ik kan alvast verklappen dat je onderweg gezellige avonturen en hilarische momenten samen met Prinses Mae, Papa Henri en Mama Ada beleeft. Ik weet zeker dat je ze leuk zal vinden en dat het je lukt om de taart bij me te brengen!

 
Ingezoomd stukje spel.PNG

Over het spel

Met dit spel maken kinderen vanaf jonge leeftijd al kennis met techniek en technologie. Al spelenderwijs ontdekken en leren ze meer over deze wereld.


Het spel bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal in een box geleverd worden. Een speelbord, magische dobbelsteen, experimenten en een taart.

Je komt vooruit op het speelbord door de stappen te zetten met de dobbelsteen. Op sommige vlakken van het speelbord staat je een uitdaging te wachten: voer een experiment of opdracht uit.

Als het je lukt om de taart op tijd bij Izzy's feestje te bezorgen, mag je haar coole cadeaus geven. Met deze cadeaus beleef ook jij de magie van techniek gewoon aan je keukentafel.


Het spel is volledig zero-waste. Alle materialen hebben een bestemming. Zo daagt Izzy je bijvoorbeeld uit om je creativiteit in te zetten om samen met haar daar iets heel cools van te maken voor haar feestje!

 
 

Naast haar spel heeft Izzy nog veel meer Zero-Waste ideeën. Die deelt ze graag hieronder met jou!

 
 

©2020 You are my Sunshine All rights reserved | kvk 65974840                               Algemene voorwaarden  |  Privacy 

  • Facebook
  • LinkedIn