Header izzy website_Tekengebied 1.png
 

Uitvinder Izzy creëert de coolste  innovaties!

Stimuleer je dochter in haar talent voor creativiteit.

Speel ook het spel 'Uitvinder Izzy viert feest'!

Omdat Izzy bijna jarig is, viert ze een feestje. Ze heeft alles alvast gekocht, zoals de ballonnen, slingers en feesthoedjes. Maar de taart is ze helemaal vergeten! De gasten staan al bijna voor de deur en het lukt haar niet meer om de taart te halen. Wil jij ervoor zorgen dat de taart op tijd bij haar komt?

Je komt het speelbord vooruit door de stappen te zetten met de magische dobbelsteen. Onderweg beleef je gezellige avonturen, uitdagende opdrachten en hilarische momenten samen met Prinses Mae, Papa Henri en Mama Ada.

Als het je lukt om de taart op tijd bij Izzy's feestje te bezorgen, mag je haar coole cadeaus geven. Met de betoverende experimenten in deze cadeaus beleef je de magie van techniek, gewoon aan je keukentafel.

Met dit spel maken kinderen vanaf jonge leeftijd al kennis met techniek en technologie. Al spelenderwijs ontdekken en leren ze meer over deze wereld.

Het spel is volledig zero-waste. Alle materialen hebben een bestemming. Zo daagt Izzy je bijvoorbeeld uit om je creativiteit in te zetten om samen met haar iets heel cools te maken voor haar feestje!

 

Wie is Uitvinder Izzy?

We stellen Izzy graag aan je voor. Ze is 8 jaar oud, heel creatief en houdt van de natuur. Waar zij dus echt niet van houdt is afval! Daarom probeert ze zoveel mogelijk dingen een nieuwe bestemming te geven. 

Ze is gek op nieuwe dingen ontdekken, alleen of samen met haar vriendinnen Prinses Mae en superheld Haley. Prinses Mae woont in een magisch kasteel met haar ouders en broertje. Superheld Haley en Uitvinder Izzy komen vaak in het kasteel spelen! 

Naast haar spel heeft Izzy ook hele leuke zero-waste ideeën. Bewonder ze hieronder!

 
 

©2020 You are my Sunshine All rights reserved | kvk 65974840

  • Facebook
  • LinkedIn