Header mae_Tekengebied 1.png

Prinses Mae beleeft magische avonturen

Trakteer je dochter op de magie van techniek aan je keukentafel!

 

Prinses Mae

Houdt van roze glitters, eenhoorns en sterren. Met haar mama Ada onderzoekt ze de nieuwste technologieën en met papa Henri doet ze betoverende experimenten. En haar broertje Gaio, die maakt liefst de hele dag muziek! 

Prinses Mae woont in een magisch kasteel. Een waar ze zelf van alles aan kan bouwen. Wil jij ook Mae's Magische Kasteel voor jouw dochter, nichtje of buurmeisje om december feestmaand extra magisch te maken? Pre-order hem dan hieronder, dan komt het magische kasteel vanaf 12 december jouw kant op!

Profiel%2520Izzy%2520met%2520blauw_edited_edited.jpg
 
 

De familie van prinses Mae

Mama Ada

Mama Ada houdt van de technologie en programmeren.


Ze heeft haar naam te danken aan Ada Lovelace. Ada wordt gezien als de ontwerpster van het allereerste computerprogramma. Leuk om te weten is dat er jaarlijks de Ada Lovelace Day plaats vindt op de tweede dinsdag van oktober, bedoeld om de zichtbaarheid van vrouwen te vergroten in wiskunde, natuurwetenschap en engineering.

Papa Henri

Papa Henri houdt van scheikunde en magie. 

Hij heeft zijn naam te danken aan Jacobus Henricus ‘t Hoff. Jacobus was een Nederlandse scheikundige en winnaar van de eerste Nobelprijs voor Scheikunde.

Broertje Caio

Caio houdt van muziek en familie. 

Caio is een Italiaanse naam en staat voor geluk en vreugde. 

 

©2020 You are my Sunshine All rights reserved | kvk 65974840                               Algemene voorwaarden  |  Privacy 

  • Facebook
  • LinkedIn