P1080643.JPG
 

Over ons 

Samen laten we meisjes de magie van techniek beleven!

Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt bij ons?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

 

Bas Spikman | Founder & owner You are my Sunshine

Ik studeerde Industrieel Ontwerpen & Strategic Product Design aan de TU Delft en werkte daarna bij Accenture. You are my Sunshine is gestart vanuit mijn ambitie om producten te ontwikkelen om meisjes de magie van techniek te laten beleven. Ik geloof dat het belangrijker dan ooit is dat meisjes op jonge leeftijd laagdrempelig betoverd raken door concepten uit de techniek en technologie, zodat meer vrouwen een centrale rol krijgen in de technologische revolutie. 

Volgens het World Economic Forum zijn de cruciale skills voor de toekomst Complex problem solving, Critical thinking & Creativity. ​Ik zie als vader van twee geweldige dochters elke dag het bewijs dat meisjes hier van nature heel erg goed in zijn, maar ervaar ook dat het aanbod om hen hierin te stimuleren beperkt is, en dat wil ik veranderen! Wil je meer weten over wat ik doe, of heb je een idee dat je met me wil delen? Ik hoor graag van je! 

Het team

 
 
P1080120_edited_edited.jpg

Sara

P1060427_edited.jpg

Avy

P1070806_edited.jpg

Eline

P1070868_edited_edited.jpg

Haley

Innovatie panel

Innovatie panel

Kom jij ons team versterken?

 
P1080863.jpg

Duurzame doelen 

Duurzame doelen zijn afgesproken door landen aangesloten bij de VN, om van de wereld een betere plek te maken in 2030. You are my Sunshine draagt actief bij aan doel 5 en 12. 

SDG 5: Gendergelijkheid

Onze missie is om meisjes de magie van techniek te laten beleven! Wij geloven namelijk dat wanneer meisjes op jonge leeftijd hun technische skills maximaal ontwikkelen, ze hiermee de beste basis leggen voor hun toekomst vol technologie. 

SDG 12: Verantwoorde productie & consumptie

Al onze producten hebben een zero waste doelstelling. Hiervoor hebben we een unieke lijn ontwikkeld van dozen en verpakkingsmaterialen die zelf ook transformeren tot speelgoed. 

syage.png
 

©2020 You are my Sunshine All rights reserved | kvk 65974840

  • Facebook
  • LinkedIn