P1060578.jpg

De magie van techniek aan je keukentafel

Trakteer je dochter op betoverende experimenten en coole coding challenges!

 

Vraagt je dochter ook 3 keer per minuut waarom?

Mooi!

De SunshineBox zit vol betoverende experimenten, met concepten uit de techniek die je dochter zal ervaren als magie. En dat sterken we nog eens aan met verhaallijnen speciaal ontwikkeld om aan te sluiten bij de beeldtaal en fantasiewereld van meisjes. 

Daarnaast zetten we de magie van techniek ook graag in om het jou makkelijk te maken. Dus elk experiment wordt begeleid met een leuke video, en een antwoord op de waarom-vraag. Met roze glitters uiteraard. 

 

De thema's van de SunshineBox sluiten aan bij de beeldtaal en fantasiewereld van meisjes

 
 

Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Hoe komt de SunshineBox naar me toe?

Wij verzenden onze boxen via de reguliere pakketpost. Een aantal dagen voordat de box onderweg is sturen we je een email, zodat jij alvast samen met je dochter kunt aftellen ;)

Wat als het me niet bevalt wat ik in mijn abonnement box krijg?

Uiteraard is het onze ambitie dat jouw dochter betoverd raakt door de magie van techniek. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, horen we dat graag van je en gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Kan ik het pakket op elk moment wijzigen of opzeggen?

Dat kan natuurlijk altijd! En mocht je op dat moment reeds betaald hebben voor een Box die je niet meer gaat ontvangen, dan storten we het teveel betaalde bedrag terug op je rekening.

 

©2020 You are my Sunshine All rights reserved | kvk 65974840

  • Facebook
  • LinkedIn